Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zo, de laatste wedstrijd is gespeeld met een prachtige pot van onze midweek en dus is het tijd om naar de zaal te gaan. Alleen de Kangoeroes zijn zaterdag nog een keer op het veld.

Vanaf a.s. maandag begint zaalseizoen weer. Eerst nogmaals de trainingstijden in Steinheim:

Maandag
18.30-19.30 uur              KCD C en KCD B

19.30-20.30 uur              trainingsgroep KCD 1 en trainingsgroep 2

Woensdag
18.00-19.00 uur              KCD E

18.30-19.30 uur              KCD C en KCD B

19.30-20.30 uur              KCD 3 en KCD 4

19.30-20.30 uur              Recreanten/KorfbalFit

20.30-22.00 uur              KCD 1 en KCD 2

NB: de senioren kunnen op woensdag vroeg terecht omdat het er nu sterk naar uitziet dat de jeugdtrainers van de B en de C om half zeven kunnen beginnen. Studieroosters en dergelijke veranderen nog wel eens en dat betekent dat uiteindelijk of lopende het seizoen alle tijden (behalve voor de E, die staan vast) een half uur naar achter kunnen (gaan) schuiven.

NB2: Trainingsgroep 2 op maandag is voor de senioren die structureel twee keer per week willen trainen. Het is dus geen vrijblijvende inlooptraining. Afmelden als je een keer niet kan: voor maandag 18 uur bij Sam.

De Kangoeroes zijn vanaf 2 november elke zaterdag om 10 uur in Steinheim welkom.

Oefenwedstrijden zijn er op zaterdag 2 november voor alle teams in Steinheim. Die staan al een tijd op de site. De midweek oefent buiten de deur.

De competitie begint op zaterdag 9 november met allemaal uitwedstrijden.

We spelen allemaal gelijk thuis, soms onderbroken door een blok volleybal.

De Midweek gaat in de zaal thuis op dinsdag spelen. Er kan dinsdag 22 oktober worden getraind; de competitie begint dinsdag 5 november met een thuiswedstrijd. Er wordt gespeeld in de Ploeg in Amerongen; de hal is beschikbaar om 20 uur. Je moet naar binnen via sportcafé de Proloog.

Wij zijn te gast

Natuurlijk zijn Steinheim en de Ploeg onze thuishallen, maar we zijn tegelijk te gast. Laten we er een mooi seizoen van maken. Daarvoor zijn een paar spelregels van belang:

  • We laten de hal na een training of wedstrijd netjes achter; alle rommel is opgeruimd.
  • Uiteraard komen we met zaalschoenen de hal in.
  • We zijn zuinig op alle spullen die we gebruiken.
  • Ons korfbalmateriaal ruimen we netjes op in onze eigen kast en op de juiste plek. In de kast hangt een lijst wat waar hoort, zodat je direct kan zien of alles daadwerkelijk is opgeruimd.
  • Mocht er iets mis gaan, dan meld je dat bij Jan Willem. Ik heb met de verantwoordelijken van Steinheim afgesproken dat alles via mij en Brett Jak, de manager van LACO, loopt. Uiteraard zijn eenvoudig te verhelpen dingen onderling te regelen (meld wel even dat je dat hebt gedaan) maar het heeft geen zin om klachten of iets dergelijks bij het personeel te droppen.
  • En tenslotte: we zijn te gast maar maak het ook voor de medewerkers van Steinheim leuk zodat ze ernaar uit kijken dat wij komen korfballen.

Dank voor de medewerking!!