Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Attentie: dit artikel bevat veel informatie en veel data. Noteer ze voor zover ze voor jou van belang zijn!

Informatie veld

Het einde van het veldseizoen nadert nu snel. Er zijn nog twee rondes te spelen en daarna gaan we de zaal in. Je hebt al kunnen zien wanneer de oefenwedstrijden zijn en hier volgt andere belangrijke informatie.

We hebben op zaterdag 5 en 12 oktober nog wedstrijden op het veld. Door de weeks zijn er nog wedstrijden die moeten worden ingehaald door verschillende teams.

Donderdag 3 oktober speelt het derde thuis en maandag 7 oktober de B. Soms is er dan voor andere teams wat minder ruimte om te trainen. Uiteraard hebben we ook deze week de Midweek op eigen veld.

In de week van maandag 14 oktober is er geen trainen. Teams mogen wat anders afspreken onderling maar er gaat materiaal naar Steinheim, dus je grijpt soms mis. En woensdag 16 oktober speelt de Midweek thuis. Dat is dan al om acht uur. Er is dus weinig ruimte voor andere actie.

Er zijn nog vijf teams in de race voor een kampioenschap. Bestuur en TC zijn in overleg (met trainers) hoe dat wordt gevierd.

Informatie zaal

De zaaltrainingen beginnen op maandag 21 oktober (dus na een weekje rust). We hebben Steinheim op maandagen en woensdagen. Het trainingsschema is als volgt:

Maandag18.30-19.30 uurKCD C en KCD B
19.30-20.30 uurKCD 1 en Trainingsgroep 2
Woensdag18.00-19.00 uurKCD E
18.30-19.30 uurKCD C en KCD B
19.30-20.30 uurKCD 3, KCD 4 & Recreanten/KorfbalFit
20.30-22.00 uurKCD 1 en KCD 2

NB: de senioren kunnen op woensdag vroeg terecht omdat het er nu sterk naar uitziet dat de jeugdtrainers van de B en de C om half zeven kunnen beginnen. Studieroosters en dergelijke veranderen nog wel eens en dat betekent dat uiteindelijk of lopende het seizoen alle tijden (behalve voor de E, die staan vast) een half uur naar achter kunnen (gaan) schuiven.

De Midweek gaat in de zaal thuis op dinsdag spelen. Er kan dinsdag 22 oktober worden getraind; de competitie begint een week later. Er wordt gespeeld in de Ploeg in Amerongen; de hal is beschikbaar om 20 uur.

De Kangoeroes zijn vanaf 2 november elke zaterdag om 10 uur in Steinheim welkom.

De grote oefendag is 2 november; dan zijn er voor alle zaterdagteams wedstrijden in Steinheim gepland. Er is al een schema met tijden gepubliceerd. Zorg dat je die dag er bent. Op 19 en 26 oktober ben je helemaal vrij dus plan dat allemaal slim!