Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Ongekend mooi weer staat er morgen op het programma en gelukkig hebben we dan een heel mooi thuisprogramma. Om 10 uur een onvervalste topper tussen onze E en Midlandia. Beide na twee wedstrijden ongeslagen, maar de Bunnikse ploeg heeft al 20 goals meer gemaakt dus die is zwaar favoriet.

Om 11 uur rust op het veld omdat de B niet doorgaat, maar vanaf 12.15 uur zijn de senioren aan de beurt met een mooie opbouw naar een topper.

Eerst het nog ongeslagen vierde dat Huizen ontvangt. KCD 4 is voor het eerst compleet. De ploeg scoort tot nu toe goed, dus hopelijk kan die lijn doorgezet worden.

Daarna ontvangt KCD 2 RDZ 2. Beide teams hebben gewonnen van Huizen en verloren van Synergo maar qua cijfers lijkt de Zeister ploeg sterker. KCD heeft het thuisvoordeel dus spannend wordt het zeker.

Om 15 uur wordt het hoofdgerecht opgediend. Ons eerste ontvangt RDZ. In de poule lijkt Huizen duidelijk de zwakste ploeg maar de andere drie teams vechten verbeten om de titel. Daarbij bewees KCD zichzelf een slechte dienst door een grote voorsprong tegen Arena weg te geven. Dat betekent dat misstappen vanaf nu bijna fataal zijn. Dat geeft druk. Zal de ploeg daar mee om kunnen gaan? De uitkomst van die vraag zal niemand willen missen en dat betekent een gang naar Tuilland.

Ons vlaggenschip zal alle steun hard nodig hebben. Kortom:

15 uur, Tuilland, be there!!